Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης

Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία

Εργαστήριο Παιδαγωγικής Έρευνας και Εκπαιδευτικών Πρακτικών

Ανακοίνωση

Βιωματικό Σεμινάριο: Σχεδιασμός και υλοποίηση δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας - Εαρινό Εξάμηνο 2017-18

Συμμετέχοντες: 20 φοιτητές/ φοιτήτριες 1ου και 2ου έτους (προτεραιότητα στου 2ετείς)

Δηλώσεις Συμμετοχής: 7-16 Φεβρουαρίου 2018

Πρόγραμμα Συναντήσεων: Από 20/2/2018 έως 31/5/2018, Τρίτη 9:30-10:30, 7 συναντήσεις για κάθε ομάδα

Αριθμός Απουσιών: 1


Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση

Ημερίδα παρουσίασης διδακτορικών και μεταπτυχιακών διατριβών

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικής Έρευνας και Εκπαιδευτικών Πρακτικών (ΕΠΕΕΠ) και το ΠΜΣ "Καινοτόμες παιδαγωγικές προσεγγίσεις σε πολυπολιτισμικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα" διοργανώνει Ημερίδα παρουσίασης Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών διατριβών των υποψήφιων διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Προγραμμα Ημεριδας

Ανακοίνωση

Παιχνίδια στον Χρόνο

Η ομάδα φοιτητών ΠΑΙ και ΦΟΙ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης, προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στο πάρκο Ακαδημίας, με τίτλο «Παιχνίδια στον χρόνο».

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση για διδακτορικό σεμινάριο στο πεδίο των Curriculum studies" (όλα τα γνωστικά αντικείμενα), με την υποστήριξη της European educational research association (EERA) και του Πανεπιστημίου Stirling (UK), στο περιθώριο της European conference for curriculum studies. Ενδιαφέρει υποψήφιους διδάκτορες και νέους ερευνητές που μελετούν συνεργατικούς τρόπους οικοδόμησης πόρων για τη διδασκαλία με βάση τη μελέτη (εκπαιδευτικών) πρακτικών στην τάξη.

Περισσοτερες πληροφοριες

Ανακοίνωση

Επιστημονικό συμπόσιο με διεθνή συμμετοχή του ΠΜΣ-ΤΕΕΠΗ «Καινοτόμες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις σε Πολυπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα» με θέμα «Lesson Study: a scientific meeting for exchanging views and exploring the model across Europe», Αλεξανδρούπολη, 7-9 Μαρτίου 2017.

Προγραμμα Συμποσιου