Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης

Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία

Εργαστήριο Παιδαγωγικής Έρευνας και Εκπαιδευτικών Πρακτικών

Ανακοινώση

Ημερίδα παρουσίασης διδακτορικών και μεταπτυχιακών διατριβών

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικής Έρευνας και Εκπαιδευτικών Πρακτικών (ΕΠΕΕΠ) και το ΠΜΣ "Καινοτόμες παιδαγωγικές προσεγγίσεις σε πολυπολιτισμικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα" διοργανώνει Ημερίδα παρουσίασης Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών διατριβών των υποψήφιων διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Προγραμμα Ημεριδας

Ανακοινώση

Παιχνίδια στον Χρόνο

Η ομάδα φοιτητών ΠΑΙ και ΦΟΙ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης, προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στο πάρκο Ακαδημίας, με τίτλο «Παιχνίδια στον χρόνο».

Ανακοινώση

Ανακοίνωση για διδακτορικό σεμινάριο στο πεδίο των Curriculum studies" (όλα τα γνωστικά αντικείμενα), με την υποστήριξη της European educational research association (EERA) και του Πανεπιστημίου Stirling (UK), στο περιθώριο της European conference for curriculum studies. Ενδιαφέρει υποψήφιους διδάκτορες και νέους ερευνητές που μελετούν συνεργατικούς τρόπους οικοδόμησης πόρων για τη διδασκαλία με βάση τη μελέτη (εκπαιδευτικών) πρακτικών στην τάξη.

Περισσοτερες πληροφοριες

Ανακοινώση

Επιστημονικό συμπόσιο με διεθνή συμμετοχή του ΠΜΣ-ΤΕΕΠΗ «Καινοτόμες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις σε Πολυπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα» με θέμα «Lesson Study: a scientific meeting for exchanging views and exploring the model across Europe», Αλεξανδρούπολη, 7-9 Μαρτίου 2017.

Προγραμμα Συμποσιου